fbpx

In december stond Glamping4all met een mooi artikel in Recreatief totaal. Belangrijk voor het team van Glamping4all is dat gasten de vakantie van hun leven hebben. Dat staat bij ons op plaats 1, 2 en 3! Maar….. af en toe is het ook leuk als je professionele mening gewaardeerd wordt. Recreatief totaal, platform en vakblad voor de recreatiebranche bracht vorige week een glamping special uit. Monique de Vos tot Nederveen Cappel, oprichtster van Glamping4all, werd door dit platform benaderd om haar mening te geven over het moderne glamping.

Het artikel gaat onder andere over wie een glamping vakantie boekt. Over dat in deze tijden van schaalvergroting juist het persoonlijk en kleinschalige steeds meer gewaardeerd wordt. En dat consistente kwaliteit op hoog niveau echt een basisvoorwaarde is. Monique: “Met Glamping4all bieden we alleen de beste kwaliteit accommodaties aan en altijd met badkamer. We gaan echt voor het hoogste segment”. Dat is ook de reden dat Glamping4all exclusief samenwerkt met YALA luxury canvas lodges.

Glamping4all wordt met recht omschreven als ‘superspecialist’ – we doen alleen waar we écht goed in zijn en waar ons hart ligt!

Lees het artikel op de website van Recreatieftotaal of hier: Artikel Recreatieftotaal december 2020

Cover Recreatieftotaal december 2020