fbpx

In december kreeg Glamping4all een mooi artikel in Recreatief totaal. Het belangrijkste voor het team van Glamping4all is altijd dat onze glampeerders de vakantie van hun leven hebben. Dat staat bij ons met stip op plaats 1, 2 en 3! Maar… zo af en toe is het ook wel erg leuk als je professionele mening gewaardeerd wordt! Recreatieftotaal, platform en vakblad voor de recreatiebranche bracht vorige week een glamping special uit. Monique, oprichter van Glamping4all, werd door dit platform benaderd om haar mening te geven over het moderne glamping.

Het artikel gaat onder andere over wie er nu eigenlijk een glamping vakantie boekt. Over dat in deze tijden van schaalvergroting juist het persoonlijk en kleinschalige steeds meer gewaardeerd word. En dat consistente kwaliteit op hoog niveau echt en basisvoorwaarde is. Monique: “Met Glamping4all bieden we alleen de beste kwaliteit accommodaties aan.” Dat is ook de reden dat Glamping4all exclusief samenwerkt met YALA luxury canvas lodges.

Glamping4all wordt met recht omschreven als ‘superspecialist’ – we doen alleen waar we écht goed in zijn en waar ons hart ligt!

Lees het artikel op de website van Recreatieftotaal of hier: Artikel Recreatieftotaal december 2020

Cover Recreatieftotaal december 2020