fbpx

Afgelopen week een paar dagen Italië geweest om een aantal van onze locaties in Toscane te bezoeken. Op Campo dei Fiori zijn 6 nieuwe safaritenten bij geplaatst en deze zomer ontvangen we daar onze gasten. De nieuwe safaritenten zullen vanaf volgende week worden gebruikt door de vakantiegangers. Het ziet er super goed uit. Nog even de puntjes op de i!

Op Free Time wordt ook hard gewerkt aan de oplevering van de 4 en 5 persoons safaritenten. Als deze week de electriciteit klaar is kunnen de safaritenten worden ingericht. Net op tijd voor de eerste gasten.

En op Capalbio hebben we de nieuwe safairtenten met twee badkamers bewonderd. Echte glamping! Ook het fantastische uitzicht vanaf de safaritenten is echt genieten. Een prachtige plek voor je vakantie

Daarnaast altijd goed om de aanwezige gasten te spreken. Een aantal tips meegenomen in de gesprekken met de leiding. Ook van hen hebben we een goede indruk gekregen over wat er op dit moment allemaal gepland staat en wat er nieuw is voor dit seizoen.