fbpx

Hierbij de corona update juni van Glamping4all. Al onze vakanties tot half juni zijn helaas geannuleerd. Maar ook goed nieuws: voor daarna is er goede hoop. Sinds een paar weken wordt gekoerst op een opening van de grenzen per 15 juni en voor Frankrijk en Italië lijkt dit zeker haalbaar te zijn. Op dit moment heeft Nederland nog een code oranje. We hopen volgende week meer te horen, zodat we vooruit kunnen plannen. We kunnen niet wachten, mensen weer op pad te sturen! Wat een fijn vooruitzicht. Voor de laatste stand van zaken in de verschillende landen, verwijzen we ook graag naar de site van ANWB, waar per land de situatie wordt weergegeven en bijgehouden.

Ondertussen zijn onze campings en tenuta’s druk bezig met de voorbereidingen voor opening en het maken van de veilgheidsprotocollen zoals de regering dat aan ze vraagt. Ze staan te popelen om weer gasten te begroeten. We zijn de protocollen aan het verzamelen en delen ze met onze gasten voordat ze op vakantie gaan. Zo weten ze waar ze aan toe zijn.

Het lijkt steeds duidelijker te worden dat ventileren en buitenlucht goed zijn om het virus tegen te gaan. Een glampingaccommodatie met privé sanitair is dus precies wat je zoekt! En wil je ook nog kleinschalig, kijk dan bij onze TOP vakantie bestemmingen in Corona tijd. Wil je boeken maar nog niet meteen aanbetalen? Dat begrijpen we ook. Kies dan voor de optie ‘overschrijven’ en betaal later, wanneer zeker is dat je vakantie door kan gaan vanuit Nederland.

Neem gerust contact met ons op bij vragen. Mail ze naar [email protected]. Bellen kan ook: 0527- 21 20 20. We zijn druk maar een bericht achter laten kan altijd, we bellen je dan zsm terug.

Voor nu wensen we iedereen in elk geval een fijn Pinksterweekend. Geniet van de zon en elkaar!

Together we can do this!!

Team Luxetenten en Glamping4all