fbpx

De wereld is in de ban van corona. Het is een bizarre en onwerkelijke tijd. Het raakt ons allemaal. Onze gedachten gaan uit naar de mensen die een dierbare verloren hebben of op een andere manier zwaar getroffen zijn door de situatie. We wensen hen veel sterkte toe! Gelukkig laten de cijfers nu een wat positiever beeld zien, er lijkt wat licht aan de horizon te komen. Fijn !!

Het is op dit moment nog onzeker wanneer campings en kleinschalige domeintjes weer worden opengesteld voor het publiek. De situatie veranderd elke dag en we houden dit natuurlijk nauwgezet in de gaten. Uiteraard zijn we in contact met onze gasten en houden hen op de hoogte van de actuele situatie. Indien nodig, boeken we om of geven een voucher uit, te besteden aan een andere vakantieperiode.

Heb je vragen over je reservering of heb je nu al een duidelijk beeld wat je wel of niet wilt dit voorseizoen of deze zomer ? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden. Er is meer mogelijk dan je denkt en we helpen je graag. Hoe meer tijd er is, hoe beter we voor je kunnen bemiddelen. Mail je wensen naar [email protected].

Voor nu wensen we iedereen in elk geval veel sterkte en een goede gezondheid toe. Pas goed op elkaar!

Together we can do this!!

Team Luxetenten en Glamping4all