fbpx

Julia Rodenburg is afgestudeerd bij Glamping4all met een 9 als eindcijfer, goed gedaan! Sinds 1 februari heeft Julia bij ons gewerkt aan haar afstudeerproject. Zij heeft onderzoek gedaan naar het gebruik van onze social media en heeft enthousiast geholpen met marketing werkzaamheden. Uit haar onderzoek zijn een aantal verbeterpunten gekomen, waar we meteen mee aan de slag kunnen. Het blijkt dat jullie graag op vaste dagen/tijden van ons horen en niet houden van fancy plaatjes, maar het graag gewoon zien zoals het is. Dat is super, want wij houden daar ook van!

Julia is afgestudeerd en heeft daarnaast een aantal praktische zaken opgepakt, waar we erg blij mee zijn. Dit zien jullie bijvoorbeeld terug in:
* nieuwe camping foto’s op de website
* vernieuwde reispapieren met frisse en moderne look
* leuke filmpjes van een aantal campings

Als bedankje hebben we gezellig geluncht bij Hotel New York en kan Julia van een welverdiende Glamping4all vakantie genieten. We kijken terug op een geslaagde middag en fijne samenwerking. Julia, nogmaals gefeliciteerd met je afstuderen en veel succes in de toekomst!

Zoek jij ook een afstudeeropdracht of stage en lijkt het je leuk dit bij Glamping4all te doen? Laat het ons weten via [email protected]

 

Afstuderen Julia bij Glamping4all