fbpx

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op woensdag 11 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017. Een bonte stoet van kleurrijke vakantie mascottes opende het feestelijke award-event, gepresenteerd door kidsidool Tim Douwsma. Bij de uitreiking van de awards in vijftien categorieën werd de populaire tv-ster geassisteerd door een team van Kids Vakantiegids Detectives. Ruim achtduizend kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl.

Glamping4all was genomineerd in de categorie; Glamping XL. Ondanks de vele stemmen moesten we toch deze Award aan ons voorbij laten gaan. Maar natuurlijk zijn we blij voor de winnaar in onze categorie de reisorganisatie Suncamp Holidays. Suncamp Holidays gefeliciteerd!

De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.zie: bericht Kids Vakantiegids