fbpx

Onze leverancier LuxeTenten, wordt per 1 juli YALA luxury canvas lodges. We feliciteren ze van harte ! Afgelopen woensdag waren we getuige van deze verandering. Lees het nieuwsbericht hieronder:

LuxeTenten uit Emmeloord, Europees marktleider in het ontwerpen en produceren van safaritenten en glamping lodges, heeft haar naam gewijzigd in YALA | luxury canvas lodges. De nieuwe identiteit en proactieve merkstrategie passen in de ambitie om een prominente wereldspeler te worden.

“Glamping is een groeiende trend en met een jaarlijkse groei van tussen de twintig en dertig procent heeft deze markt een enorme potentie,“ aldus Ivo van der Vlis, algemeen directeur van het wereldwijd opererend bedrijf. “Daarnaast zien we dat consumenten vanwege de coronacrisis veelal luxe safaritenten verkiezen boven een hotel. Hierdoor neemt de vraag voor het opzetten van grote glamping projecten toe. Het afgelopen jaar hebben we een groei gerealiseerd van 40%.”

Vanwege de snelle internationale groei heeft het bedrijf de naam per 1 juli gewijzigd van LuxeTenten naar Yala. “Een naam die iedereen wereldwijd kan uitspreken en die past bij onze product range van stoere safaritenten tot aan exclusieve glamping lodges op 5-sterren niveau.

YALA luxury canvas lodges startte in 2009 met het ontwerpen en produceren van safaritenten en was daarmee één van de grondleggers van glamping. De safaritenten en luxe glamping lodges van YALA staan in 50 landen, verspreid over meer dan duizend campings. In 2019 is het bedrijf uit Emmeloord overgenomen door Gladventure.

 

Ook een mooie YALA tent boeken? Kijk op onze camping pagina of neem direct contact met ons op met je wensen. Mail naar [email protected]. Bellen kan ook: 0527- 21 20 20.

We helpen je graag!