fbpx

Als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan ontspannen. Ik wil lekker met een boekje op een loungebank liggen, ik wil koude wijn drinken en ik wil urenlang tafelen. Op de een of andere manier gaan mijn haren rechtovereind staan als ik aan kamperen denk… Met een wc-rol onder je arm naar een vies toiletgebouw, geen ijskast om mijn wijn te koelen en ook geen loungebank om boekjes op te lezen. Voor mij is dat gewoon geen echte vakantie.

Toch baal ik daarvan, want er zijn ook onderdelen aan kamperen die ik wél heel leuk vind. Zo hangt er op campings vaak een hele gezellige sfeer, ben je lekker veel buiten en heeft het echt wat gemoedelijks om in een tent te slapen. Maar wist je dat je wél de luxe van een hotel kunt hebben en toch op een camping kunt slapen?  Dat heet Glamping!  Bij een Glamping vakantie slaap je op een camping, maar dan in een luxe tent die al helemaal voor je is opgezet. Nauurlijk pakt elke Glamping dit op zijn eigen manier aan, maar je kunt wel een flinke dosis luxe verwachten. Wij hebben hier een overzicht met mooie Glamping campings van Glamping4all!

Lees verder >>

Tenuta Poggio Rosso Safaritenten
Tenuta Poggio Rosso Safaritenten