fbpx

Sinds maandag 1 februari hebben we een nieuw gezicht bij Glamping4all: Julia Rodenburg is toen begonnen met haar afstudeerperiode bij Glamping4all. De komende vijf maanden ondersteunt zij ons in onze dagelijkse werkzaamheden en gaat ze aan de slag met een marketingcommunicatievraagstuk.

Julia studeert Tourism Management aan de Hogeschool INHolland en op dit moment zit zij in het vierde jaar van deze hbo-studie. Dat betekent dat ze mag gaan afstuderen! Aangezien het in de huidige omstandigheden lastig kan zijn om een afstudeerplek te vinden, zijn we erg blij dat we elkaar op deze manier kunnen helpen. Volgens Julia is afstuderen bij Glamping4all haar op het lijf geschreven, aangezien ze van kleins af aan al een passie heeft voor reizen en kamperen. Vroeger droomde ze ervan om een eigen camping te hebben of om op een camping te werken in het buitenland. Nu, jaren later, gaat ze afstuderen bij een bedrijf dat luxe kampeervakanties aanbiedt!

De komende vijf maanden werkt Julia een dag in de week mee met de dagelijkse werkzaamheden, met name op het gebied van marketing en communicatie. Daarnaast voert zij een onderzoek uit, dat zal resulteren in de creatie van een marketingcommunicatieplan. Hierbij staan de wensen en behoeften van de gast centraal, worden concurrenten geanalyseerd en zal rekening worden gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen. Met behulp van dit marketingcommunicatieplan gaan wij jullie de komende jaren een nog betere service bieden en hopen we nog meer mensen kennis te laten maken met de prachtige glampingtenten van Glamping4all!

Wij zijn erg benieuwd wat dit onderzoek ons zal gaan opleveren. Welkom bij Glamping4all en heel veel succes, Julia!

Nieuw gezicht bij Glamping4all