fbpx

Het aanbod van Glamping4all is de laatste jaren uitgebreid met staanplaatsen op diverse campings. We willen jullie nu graag kennis laten maken met de twee nieuwe aanwinsten van Glamping4all, namelijk Watersportcamping Heeg in Friesland en Camping Blucamp in Toscane.

Buitengewoon genieten in binnenland

Voor iedereen die het liefst wat dichter bij huis blijft, biedt Glamping4all vanaf nu een mooie nieuwe mogelijkheid: Watersportcamping Heeg is toegevoegd aan het aanbod. Deze veelzijdige camping bevindt zich op nog geen 15 kilometer afstand van het Friese Sneek en ligt, zoals de naam al zegt, aan het water. Het is een groene boutique camping die beschikt over duizend-en-een mogelijkheden, voor jong en oud.

Je hoeft je absoluut op deze camping in Heeg absoluut niet te vervelen, want je kunt diverse activiteiten uitvoeren bij het meer dat direct aan de camping grenst. Zo kun je er voor kiezen om een dagje te gaan varen, te gaan surfen of suppen of om een verfrissende duik te nemen. Niet alleen op de camping zelf is het voor buitenmensen goed vertoeven, ook in de omgeving valt genoeg te beleven. Je kunt er fierljeppen, palingvissen, een middagje rondrijden op de elektroscooter of een bezoekje brengen aan het Woudagemaal. Aan activiteiten en mogelijkheden ontbreekt het hier absoluut niet.

Oant gau yn Heeg!

Tropische zomer in Toscane

Naast de uitbreiding in Nederland is het aanbod in Toscane ook vergroot met mooie verblijfplaatsen op Camping Blucamp in Toscane. Deze pittoreske camping ligt op slechts 8 kilometer van de zee vandaan. De camping beschikt over 113 staanplaatsen en heeft daarmee een knus Italiaans karakter.

Wie van warm zonnig weer houdt, is in Toscane op de juiste plek. Bovendien bezit de camping over een heerlijk zwembad waar dagelijks gebruik van gemaakt kan worden. Voor de strandliefhebber: op 8 kilometer afstand bevinden zich de mooiste stranden van Toscane. Ben je meer een cultuurliefhebber en flaneer je graag door typisch Italiaanse straatjes? Ook dat kan. Op ruim een uur rijden vanaf de camping staat de welbekende Toren van Pisa. Daarnaast is het eiland Elba ook leuk voor een dagje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

We zijn nog niet klaar. Ook het komende jaar zullen we aan de slag gaan om ons diverse aanbod verder uit te breiden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram en Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kijk op onze camping pagina voor de leukste vakantiebestemmingen!

Camping Blucamp - Watersportcamping Heeg