fbpx

We kregen geweldige foto’s van Priscilla Kroezen en haar gezin op Lac du Causse. Priscilla is eigenaar van Style Kids Magazine waar ze blogt over mode reizen en portretten. Eigenlijk alles wat haar aanspreekt. Deze zomer maakte ze een roadtrip door Frankrijk en Spanje en vertelt daarover op haar Instagram account en op haar Facebook.

Haar vakantie eindigt op Lac du Causse in de Dordogne waar ze nog heerlijk genieten in de safaritent. Zij en haar familie vinden glamping geweldig! Foto’s van hun vakantie zullen we delen op Facebook en Instagram.

Het meer en de gelijknamige camping Lac du Causse zijn een fantastische plek voor een glamping vakantie. Iedere morgen sta je op en kun je direct genieten van het uitzicht over het meer. Dit biedt veel mogelijkheden van recreatie als zwemmen, kanoën, waterfietsen en suppen. In de zomervakantie is er iedere week een show op het water. De omgeving kent 250 km aan paden waar je kunt wandelen of fietsen. Ook kun je een ‘rondje Lac du Causse’ maken van 7 kilometer, direct vanaf de camping. Kijk snel voor meer info.

 

Priscilla op Lac du Causse