fbpx

Vanaf eind oktober gaat Glamping4all de samenwerking aan met Tipisj ommarketing. TiPisj gaat Glamping4all ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie.

Edwin Teepe, de oprichter en eigenaar van TiPisj, heeft altijd in het toerisme gewerkt. De afgelopen bijna 20 jaar daarvan in het luxe kamperen, het tegenwoordige glamping. “Ik vind het erg leuk me weer in de glampingwereld te mogen begeven”, zegt Edwin desgevraagd. “Zowel professioneel als aan de klantzijde (we gaan als gezin erg graag glamperen!) vind ik het een geweldige manier van vakantievieren. En in de huidige omstandigheden is het ook nog één van de meest veilige opties.”

Edwin Teepe en Monique de Vos van Glamping4all kennen elkaar al vele jaren. Jaren geleden begonnen zij als collega’s bij Holidaybreak Nederland. En nu hebben zij elkaar weer gevonden als zelfstandig ondernemers. Monique over de hernieuwde samenwerking: “Als reisorganisatie leven we op dit moment in onzekere tijden, maar we gaan er eigenlijk vanuit dat 2021 weer een realtief normaal ‘vakantiejaar’ gaat worden. Glamping4all is de afgelopen jaren flink gegroeid en is nu toe aan een nieuwe impuls.

De samenwerking met TiPisj zorgt ervoor dat ík mijn tijd weer meer kan besteden aan het vinden van de beste glampingplekken. En ik kan nog meer aandacht aan onze klanten geven! Edwin doet de marketingkant.  Belangrijk daarbij is dat hij ervoor zorgt dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste glamping4all-nieuws.”

Jullie zullen merken dat de website een update gaat krijgen.  Zo hebben we nu bijvoorbeeld al een vroegboekpagina voor 2021 opgezet. Maar er volgt nog veel meer – let maar op! Onze klanten zijn uitermate tevreden met de glampingvakanties van Glamping4all (zie de mooie reviews van onze klanten hier). Dat we nu nóg meer mensen hierover kunnen vertellen, is natuurlijk top; een mooi doel voor 2021…

 

 

Samenwerking TiPisj - Glamping4all