fbpx

Glamping4all groeit en begroet nieuwe collega’s

We kijken weer vol optimisme vooruit ! Grenzen gaan open, beperkingen vervallen en we kunnen weer volop met vakantie! Glamping wordt nog steeds populairder en dat merken we ook bij Glamping4all. Al vroeg in het jaar stromen de boekingen binnen en daarom vinden we het extra fijn een nieuwe collega te kunnen begroeten.

Mathilde Jonker nieuw op reserveringen

Mathilde kampeerde als kind al, op de ‘standaard’ manier, maar is inmiddels een echte fan geworden van glamping. “Ik vind de eigen badkamer, de volledig uitgeruste keuken en comfortabele vaste bedden echt heel fijn! In combinatie met een ruime veranda, waardoor je echt het buitenleven ervaart, en de gezelligheid van een camping is dit de perfecte manier van vakantievieren.”

Mathilde houdt zich bezig met het verwerken van alle inkomende reserveringen, het onderhouden van de contacten met de campings en het beantwoorden van alle vragen van de klanten. Daarnaast komen haar talenkennis en achtergrond in communicatie goed van pas: “Ik vind het leuk om me ook bezig te houden met het bijhouden van de website en het up-to-date houden van bijvoorbeeld de reispapieren”.

Ondersteuning door 3 afstudeerders van BUas

Naast vaste nieuwe kracht Mathilde, krijgt Glamping4all dit voorjaar ook versterking van 3 afstudeerders van de toeristische opleiding van BUas, Breda University of Applied Sciences. De dames stellen zichzelf voor:

Afstudeerders 2022

Puck Roodenburg
“Ik ben een 21-jarige toerismestudent uit Middelburg met een enorme passie voor de wereld, culturen, eten en ontdekken. Tijdens mijn studie heb ik deze passies flink kunnen voeden. Naast de richtingen Tourism Destinations en Tourism Business heb ik me gespecialiseerd in Latin American Business, waar ik heel veel heb geleerd over internationale samenwerkingen. Inmiddels ben ik aanbeland in mijn 4e leerjaar en is het tijd om af te studeren. De komende maanden zal ik Glamping4all ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden, vooral op het gebied van social media. Ik zal een social mediaplan creëren, afgestemd op de wensen en behoeften van de klanten van Glamping4all en om nieuwe mensen te inspireren.”

Meike Smits
“Ik heb vroeger altijd gekampeerd en kan nog steeds zeggen dat ik dit altijd de allerleukste vakanties vond. Het is voor mij een leuke uitdaging om andere landen kennis te laten maken met Glamping4all en daarom ga ik een onderzoek naar de Duitse markt doen. Het resultaat van mijn onderzoek wordt een marketingplan dat Glamping4all gaat helpen om de Duitse markt te benaderen. Denk hierbij aan het analyseren van concurrenten, het opstellen van persona’s voor een correct beeld van de doelgroep en het gebruiken van de juiste marketingstrategieën. Buiten school om vind ik het leuk om te reizen en maak ik geregeld met vriendinnen stedentripjes. Verder vind ik het heerlijk om te schaatsen en te genieten van het Bourgondische leven in het zuiden van ons land.”

Danitzia Suvaal
“Mijn naam is Danitzia en ik studeer ik Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding en ga afstuderen bij Glamping4all. Net als Meike ga ik onderzoek doen naar de internationale kansen van Glamping4all, alleen ga ik me concentreren op de Engelse markt. Daarnaast zal ik meewerken met de dagelijkse werkzaamheden, waarbij mijn focus voornamelijk gaat liggen op het ontwikkelen van de Engelse website. Ik ben van kleins af aan al dol op reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen en te tennissen en gezellig een terrasje te pakken.”

 

Mathilde Jonker nieuw bij Glamping4all