fbpx

Blij presenteren we vijf nieuwe bestemmingen in Frankrijk.

 

Le Grand Dague

Camping Le Grand Dague ligt midden in de natuur en toch dichtbij het prachtige stadje Périgueux. Het waterpark is één van de grootste in de Dordogne met onder meer een lagunezwembad met bubbelbaden, peuterbad met piratenschip, grote en kleine zwembaden en een 90 meter lange wildwaterglijbaan.

L’Anse du Brick

Camping L’Anse du Brick ligt in het mooie Normandië. De camping ligt op verschillende hoogtelagen en biedt daardoor veel zeezicht. Via een loopbrug ga je veilig de weg over en wandel je direct het strand op. De omgeving nodigt uit op avontuur te gaan. Vanaf de camping loop je zo een prachtig natuurgebied in.

Château des Marais

In Muides-sur-Loire ligt de kleine en kindvriendelijke camping Château des Marais. Tussen Tours en Orléans, dicht bij de prachtige bossen en het indrukwekkende kasteel van Chambord, op een kwartiertje lopen van de rivier de Loire.

Amis de la Plage

Camping Les Amis de la Plage heeft een centrale ligging aan de zuidzijde van het eiland Île de Ré. De camping heeft rechtstreekse toegang tot het zandstrand van Le Pas des Bœufs, het mooiste van het eiland. Een heerlijke, rustige plek voor koppels die houden van een strand, natuur, wandelen en fietsen.

Séquoia Parc

Camping Séquoia Parc ligt in het hart van de Charente-Maritime, dicht bij de Atlantische kust. Op het groot opgezette terrein kun je genieten van het luxe zwemparadijs en tot rust komen in het wellnesscentrum. Met 640 staanplaatsen is deze kasteelcamping zeer groot. En daar zijn de faciliteiten ook naar.