fbpx

Ken jij de familie Boerkamp nog? In 2006, 2007 en 2015 deed deze familie mee aan het programma ‘Ik Vertrek’. Zij verlieten Nederland in 2006 om in Italië een nieuw avontuur aan te gaan, en met succes. Nu, 15 jaar later, bevinden zij zich nog steeds in Italië. Op 2 maart 2021 heeft ‘Ik Vertrek’ een terugblik gedaan op de Familie Boerkamp. Voor ons het moment om hier ook weer even aandacht aan te besteden.

Het avontuur startte voor de familie Boerkamp met een B&B in het pittoreske dorpje Montefiore dell’ Aso. Daarna kwam het succesvolle Villa Alwin, waar luxe tenten en appartementen verhuurd werden. De luxe tenten van Glamping4all staan tot op de dag van vandaag nog op deze camping, die in oktober 2019 is overgenomen door Steven en Diana en omgedoopt naar Villa La Diva.

Inmiddels zijn ‘De Boerkanpjes’ doorgegroeid in hun ambities en zijn begonnen met Villa Alwin Beach Resort. Het resort biedt het voordeel van veel faciliteiten zoals een zwembad, poolbar, restaurant, beachclub, voetbalveld, speeltuin en wasserette in combinatie met het unieke feit dat Villa Alwin Beach Resort direct aan (de Adriatische) zee ligt. Ook hier kan er weer overnacht worden in onze luxe tenten. De locatie van de camping is een unieke plek, namelijk óp het strand van Cupra Marittima, een levendige badplaats aan de Adriatische kust in de regio Le Marche.

Heb je ook zo’n zin om van het Italiaanse weer te genieten in een luxe tent direct aan het strand? Of ben je nieuwsgierig geworden hoe het eruit ziet? Kijk op de campingpagina of bekijk de aflevering van ‘Ik vertrek’!

Villa Alwin Beach Resort