fbpx

Vroegboekaanbieding met vroegboekkorting en flexibele voorwaarden – maak er nú gebruik van voor je vakantie in 2021.

Het afgelopen jaar is met recht een achtbaan geweest. We moesten in intelligente lockdown, het ging weer wat beter, het ging ineens weer slechter en nu wacht wellicht een nieuwe lockdown. We hebben er in ieder geval heel wat woorden bijgeleerd, waar we nog nooit van gehoord hadden. De 1,5-meter samenleving is een blijvende werkelijkheid. En ook mondkapjes hebben waarschijnlijk permanent hun intrede in onze levens gedaan.

Voor de fervente vakantieganger was het geen goed reisjaar. Veel mensen hebben hun hardverdiende vakantieweken noodgedwongen thuis door moeten brengen. Het was fijn om te zien hoe begripvol onze boekers reageerden op de omstandigheden – niemand kon er simpelweg iets aan doen. Daarom zijn ook wij zo soepel mogelijk te werk gegaan. Velen hebben hun vakantie dan ook doorgeschoven naar 2021.

Daarover gesproken: het lijkt er nu toch écht op dat we in 2021 weer ‘gewoon’ vakantie kunnen gaan vieren. Het vaccineren gaat begin 2021 van start, wat hopelijk betekent dat de grenzen weer open gaan.

En áls je dan toch op vakantie gaat, is glamperen overduidelijk één van de veiligste opties. Zeker bij Glamping4all, want dan ben je altijd verzekerd van je eigen badkamer! Het ultieme buitengevoel, wat je alleen in een tent écht ervaart, gecombineerd met de luxe van thuis. Heerlijk in de natuur, actief bezig zijn en lekker luieren.

We snappen natuurlijk wel, dat er nog wat twijfel is. Gaat het allemaal wel lukken, kan het allemaal wel, mág ik überhaupt op vakantie? Daarom bieden we je een vroegboekaanbieding waarbij je weinig hoeft aan te betalen en nog lang – in ieder geval tot 1 maart 2021 – gratis kunt annuleren.

Daarnaast krijg je op een flink aantal campings ook nog eens een leuke vroegboekkorting. En trouwe klanten hebben ook nog eens recht op 5% extra Trouwe Klantenkorting! Hier vind je alle details.

vroegboekaanbieding met flexibele voorwaarden