fbpx

Op zoek naar het echte glampinggevoel – Interview met Glamping4all

Door Ton Vermeulen

Glamping, glamping en nog eens glamping. Tegenwoordig is elke uit de hand gelopen bungalowtent of opgepimpte stacaravan ineens glamping. Het begrip is net als beleving aan erosie onderhevig. Toch zijn er nog echte glampingspecialisten die echt voor glamoureus kamperen gaan.

We zijn op bezoek bij Monique de Vos tot Nederveen Cappel en Alida Dorenbosch van Glamping4all in Emmeloord. Zij zijn de winnaar van de Zoover Award 2016 voor beste campingvakantie aanbieder. Glamping4all biedt in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Portugal op een kleine dertig campings een unieke vakantiebelevenis in een lodge- of safaritent.

Glamping4all ontvangt ons in de showroom van Luxetenten.com en dat is niet voor niets. Luxetenten.com bedenkt, produceert en plaatst al vanaf 2009 lodge- en safaritenten. Ze zijn de trensetter van het huidige Glamping. Iedereen die weleens in een compleet ingerichte safaritent heeft overnacht, is verkocht. Zo ook veel campings in het buitenland. Maar de bewerking van de Nederlandse kampeermarkt bleek toch lastiger voor deze campings dan verwacht. En in dat gat sprong Monique die voor Luxetenten.com als verkoopster aan de slag was. Samen met Alida startte zij twee jaar geleden Glamping4all, om deze campings aan extra boekingen te helpen. En met succes. De boekingen stroomden al snel binnen en ook het aanbod groeit gestaag.

Lees nu het interview op: NRIT Media

Interview met Ton