fbpx

Vakantie informatie

Bij Glamping4all boek je heel gemakkelijk je glamping vakantie. Hieronder vind je informatie met de meest gestelde vragen. Het kan zijn dat je een vraag hebt die hier niet tussen staat. We willen je vraag uiteraard graag beantwoorden. Voor meer informatie kun je ons bellen of een bericht sturen naar [email protected].

Kan ik mijn boeking in termijnen betalen?

Ja, bij Glamping4all betaal je in principe in 2 termijnen. Het eerste deel (30%), betaal je direct bij het boeken. De overige 70% betaal je 8 weken voor aankomst. Indien je een boeking maakt binnen 8 weken voor aankomst, dient de totale reissom direct bij boeking online betaald te worden.

Kan ik alleen met iDeal betalen?

Bij Glamping4all kun je betalen met iDeal, creditcard of door geld aan ons over te maken. De laatste optie wordt vooral door buitenlandse klanten gebuikt. Neem hiervoor contact met ons op.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Het boeken van mijn vakantie op de website lukt niet.

We helpen je graag, je kunt ons bereiken tijdens kantoor uren op 0527 – 21 20 20 of stuur een bericht naar [email protected]

Kan ik telefonisch boeken?

Ja, dat is mogelijk, neem contact met ons op of stuur ons een email met alle gegevens naar [email protected] en dan boekt Glamping4all de vakantie voor je.

Komen er nog extra kosten bij mijn boeking?

Per accommodatie staat aangegeven welke kosten ter plaatse betaald moet worden. Er moet vrijwel altijd toeristenbelasting ter plaatse worden betaald (richtlijn € 1,- per persoon per dag). Bij enkele accommodaties zijn verplichte kosten, denk aan schoonmaakkosten of bedlinnen. Indien gewenst kunnen extra opties worden bijgeboekt, bijv. een babybedje. Deze extra’s dienen altijd ter plaatse worden betaald.

Borg betalen?

Bij een aantal accommodaties wordt een borg gevraagd. Deze kun je bijna altijd met creditkaart voldoen. Glamping4all tracht aan te geven indien dit alleen contant kan worden afgerekend. De accommodatie dient compleet, in goede staat en schoon worden opgeleverd. De receptie van de camping geeft aan wanneer u uw borg terug ontvangt. Bij de meeste campings is dit direct bij vertrek.

Ik wil mijn reservering annuleren, hoe doe ik dit?

Hiervoor gelden de regels zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden. De dienstverlening van Glamping4all (de verhuur van accommodatie) is wettelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dit betekent dat u, na aangaan van de overeenkomst, de overeenkomst niet meer kunt annuleren. Uitzonderingen zijn hierop mogelijk, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Zijn gas, water en elektra inbegrepen?

Ja, het gebruik van gas, water en elektra is inbegrepen.

Moet ik mijn eigen keukenspullen meenemen?

Nee, de keuken is voorzien van basisinventaris, inclusief een koffiezetter. Keukenlinnen is niet in de accommodatie aanwezig, tenzij anders aangegeven bij de accommodatie.

Moet ik eigen beddengoed meenemen?

Dit verschilt per camping, bij de boeking van de accommodatie staat aangegeven indien bedlinnen aanwezig is, of dat dit moet worden meegenomen. Op een aantal campings kun je bedlinnen huren. Indien niets vermeld dan dien je dit zelf mee te nemen.

Zitten er stopcontacten in de safaritent of lodgetent?

Er zitten meerdere stopcontacten in de safaritent of lodgetent.

Mag er gerookt worden in de safaritent of lodgetent?

Nee, er mag niet gerookt worden in de safaritent of lodgetent. Buiten op het terras mag wel worden gerookt, gelieve peuken in de afvalbakken te gooien

Heeft de tent een kinderbedje in kinderstoel?

Nee, maar je kunt eventueel een babypakket met kinderstoel en kinderbedje bijboeken.

Mag er een huisdier op de camping?

Dit is volledig afhankelijk van de camping. Bij informatie over de camping en in de zoekcriteria op de website vermelden we of een hond is toegestaan. Dit wil nog niet zeggen dat alle hondenrassen zijn toegestaan. Mocht je zeker willen zijn, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren op +31 (0)527-21 20 20  of stuur een bericht naar [email protected].

Vanaf hoe laat mag ik op de dag van aankomst in mijn accommodatie?

Op de meeste campings kun je na 16 uur in de accommodatie en lever je op de dag van vertrek de accommodatie voor 10 uur netjes op. In de boekingsbevestiging wordt de aankomst en vertrektijd vermeld.

Hoe kun je ons bereiken?

Wil je meer informatie over een camping of een reservering maken?

Of ben je campinghouder en geïnteresseerd in Glamping4all?

Je kunt ons telefonisch of via email bereiken:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Telefoon: Informatie en reserveringen: + 31 (0) 527 – 21 20 20

Email: Voor boekingen:            [email protected]

Voor campings:             [email protected]

Adresgegevens:

Gildenveld 26L,

3892 DH Zeewolde

KVK: 61982229 BTW: NL854578523B01

 

Indien je op de bestemming een fout of een onvolkomenheid constateert, dan adviseert Glamping4all daarvan direct melding te maken bij de receptie van de camping. Dat kan vaak verder ongemak en klachten voorkomen. Indien dit niet mogelijk blijkt, dan dient de boeker tijdens zijn verblijf de klacht kenbaar te maken aan Glamping4all BV, middels telefonisch of schriftelijk contact. Telefoonnummer: +31 527 21 20 20 of email naar [email protected].

Glamping4all BV probeert de klacht tijdens het verblijf op te lossen en zal uiterlijk binnen 14 dagen na terugkomst de klacht schriftelijk afhandelen. Glamping4all is aangesloten bij Webwinkelkeurmerk. Indien wij er samen niet uitkomen, dan biedt Webwinkelkeurmerk de mogelijkheid tot bemiddeling. Dit kan via de Stichting WebwinkelKeur op https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. webwinkelkeurmerk

Glamping4all heeft in 2016 en 2017 een Zoover Award gewonnen. In 2016  voor de categorie ‘De Beste Campingvakantie Aanbieder’ . Onze klanten hebben ons zeer goed gewaardeerd in diverse categorieën met een gemiddeld cijfer van 9,3! In 2017 zijn we ook super goed beoordeeld door onze klanten en hierdoor hebben we ook dit jaar een Award gewonnen. De Zoover Awards worden sinds 2009 aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland uitgereikt. We zijn erg trots op deze Award en bedanken al onze fans voor hun support. Daar zijn we super blij mee !

ZAW-Emblem-BCVAZoover award winner Campingvakantie aanbieder