fbpx

Boeken zonder risico

Het zijn rare tijden – daar kunnen we het allemaal over eens zijn. Tijden waarin het moeilijk is om langer dan een paar weken, laat staan maanden, vooruit te kijken. Maar toch doen we dat maar wát graag! Want zeg nou eerlijk; een vakantie in het vooruitzicht maakt het leven toch een stuk leuker?

 

Geld-terug-Garantie

Ook wij beseffen ons dat het nu lastig is om je vast te leggen voor een vakantie later dit jaar. Om toch iets te hebben om naar uit te kunnen kijken, hebben we dat zo makkelijk en risicoloos mogelijk gemaakt. Daarom profiteer je op het overgrote merendeel van de campings van een extra lange annuleringstermijn*: tot 1 juni, 6 weken of zelfs 2 weken voor aankomst! Op onze speciale COVID-FAQ pagina lees je hoe deze regeling precies werkt en in deze campingtabel kun je in één oogopslag zien voor welke camping welke annuleringsvoorwaarden gelden.

Je hebt dus nog ruim de tijd om de situatie in de gaten te houden en te beslissen of je wel of niet op vakantie wilt gaan.

Voorjaarsvoordeel

Tot en met de meivakantie is ons afgeraden naar het buitenland te reizen, maar hopelijk ziet de wereld er na half mei (ook letterlijk) weer een stuk zonniger uit.
Het lekkere van de periode half mei tot half juli is dat
– het weer op de vakantiebestemmingen vaak al heerlijk (zomers) is,
– het er meestal nog lekker rustig is en
– je op een aantal campings profiteert van extra korting tot 20% (bij verblijf vanaf een week)

* Deze speciale annuleringsregeling geldt in geval van een Covid-19 beperking (in NL, een doorreisland, jouw land of regio van bestemming en/of jouw camping) waardoor jouw reis geen doorgang kan vinden. In deze gevallen kun je kiezen voor jouw geld terug (alleen de reserveringskosten krijg je dan niet terug) of een voucher (ook de reserveringskosten blijven dan staan). Op de speciale Covid-pagina vind je alle details.
Lees ook gerust de positieve reviews over ons Covid-19 beleid in 2020!

Glamping4all goedgekeurd door Webwinkelkeurmerk
Luxe safaritenten voor een unieke vakantiebelevenis