fbpx

Hoera, we mogen weer reizen. Onze vakantiebeurs winnares stuurde deze blije foto, vanaf camping Lac du Causse. Ze geniet van haar vakantie in Frankrijk en het lekkere weer.

Heel fijn dat we mensen weer blij kunnen maken met leuke buitenlandse bestemmingen. Er is veel vraag, vooral bestemmingen aan het strand zijn in trek. We denken dat dit komt omdat al onze accommodaties eigen sanitair bieden en natuurlijk meer ventileren dan een bijvoorbeeld een huisje op een camping. Ook zien we dat mensen die normaal een hotel of ver weg reis boekten, dit jaar liever op Glamping vakantie gaan. Groot gelijk natuurlijk!

Wil je gaan, wacht dan dus niet te lang met boeken. Het gaat snel op het moment. Wel is er nog voldoende beschikbaarheid omdat hier en daar accommodaties weer worden vrijgegeven.

We krijgen ook vragen over hoe het zit wanneer er een terugval komt. In het geval dat een code oranje of rood wordt afgegeven voor een bepaalde bestemming, annuleren we vanuit Glamping4all de reis en krijgen jullie de reissom meteen teruggestort. Dat geeft een veilig gevoel dus geen zorgen. Overigens lijkt ons dit onwaarschijnlijk. We hebben nu ook zelf gezien dat de maatregelen in Frankrijk, Spanje en Italië vergelijkbaar zijn aan Nederland. Deze landen bieden bovendien veel natuur om in te recreëren en brede zandstranden, die waarschijnlijk rustiger zullen zijn dan in Nederland. Lekker dus !

Neem gerust contact met ons op bij vragen. Mail ze naar [email protected]. Bellen kan ook: 0527- 21 20 20. We zijn druk maar een bericht achter laten kan altijd, we bellen je dan zsm terug.

 

Team Luxetenten en Glamping4all